På gång i kåren

 

20-21.10 Hösthajk (äventyrsscouter och äldre), anmäl dig redan idag på bit.ly/hösthajk17. Oliver svarar på frågor på oliver@grankullascoutkar.fi. 

31.10 Månadsmöte (äventyrsscouter och äldre), 18-19.30 på Winden

28.11 Månadsmöte (äventyrsscouter och äldre), 18-19.30 på Winden

2-3.12 Vargungeförläggning 

6.12 Julbasar (alla kårens medlemmar med vänner och familjer)

13.12 Lucia (vargungar)

 

Hösthajk 20-21.10

Tycker du om att vara ute i naturen, leka med vänner eller vandra lite? Då är hösthajken ett evenemang för dig! Kom med och ha kul med andra scouter.

Hajken är inte krävande i sig men vi kommer ändå att gå en bit från bussen till övernattningsområdet. Därför rekommenderas skor som är bekväma att gå i även om vädret inte är så bra. Då vi kommit fram till övernattningsområdet så kommer vi att övernatta i vindskydd, leka lekar och ta det lugnt vid brasan, så oberoende om det är din första hajk eller om du är en erfaren vandrare så passar detta för dig.

Var? Vi startar från busshållplats E6303 i Bemböle och tar buss därifrån till siikajärvi, sedan går vi ca 3km till övernattningsstället (Noux nationalpark, Hauklampi)

När? 20-21.10
För vem? Äventyrsscouter och äldre
Pris? Hajken kostar 8e, räkningen kommer i samband med infobrevet åt de anmälda.

Packning? Med på hajken behöver du normal hajkutrustning som du kan packa i en rinkka. Det lönar sig även att färdigt ha på sig bekväma kläder och skor. Packningen måste du bära en bit så det lönar sig att packa med eftertanke. Kom ihåg att ta med egna matkärl, en fylld vattenflaska, sovsäck, liggunderlag, ficklampa och tillräckligt med varma kläder.

Hur anmäler jag mej? Kuksa, via länken: bit.ly/hösthajk17 senast 13.10 ! Ifall du får problem med att logga in på Kuksa - ta kontakt med Jannica på jannica@grankullascoutkar.fi

Mer info följer via e-post. Ifall ni har frågor så kontakta evenemangets oliver.mangs@grankullascoutkar.fi

 

  

FiSSc-evenemang

Kolla kalendern på scout.fi och fråga Vive (viveca.hansson@grankullascoutkar.fi) ifall du vill anmäla dig eller bara fråga något.